10 Eylül 2011 Cumartesi

Antalya Özel Haber: Forum Antalya Macerası Devam Ediyor!

Çizimleriyle yıllar önce Antalya'nın en iyi alışveriş merkezi olacağını üzerine basa basa söylettiren Forum Antalya projesi yıllar boyunca çıkan ertelemelerden sonra önce web sitesinden kaldırılmış sonrada arazideki tabelası yerinden sökülmüştü ve bunu yine sizlere ilk ben duyurmuştum.
Şans bu ki bunuda sizlere ilk ben duyuruyorum Forum Antalya projesi yeniden başladı! Arazide iş makineleri hummalı bir şekilde çalışırken bir websitesindede yeniden görebiliyoruz projeyi.

Anlaşılan o ki Terra City'nin yeni açılmasına rağmen kazandığı başarı yatırmcıların dikkatini yine Antalya üzerine çekti. Önce ardarda gelen Akvaryum yatırımları sonrada bu proje büyük bir iş başarıcak.

Bu proje'nin potansiyel ölüm noktası ise Özdilek Park'a çok çok yakın olması. Yani bu savaştan ya Forum Antalya sağ çıkar ya Özdilek Park çıkar. Ama Forum'dan bahsedincede Özdilek Park'ın sağ çıkması çok çok zor.

NOT: Proje'nin arazisinden gelen fikirler bu yönde ancak bu araziye başka bir şey de yapılıyor olabilir. Eski yapı yıkılıyor çünkü.