29 Temmuz 2011 Cuma

Antalya Özel Haber :Antalya Büyükşehir Belediyesi İş ve Alışveriş Merkezi |68m| Metropolitan Commercial Center


Arsa Alanı: 18.006 m²

Toplam İnşaat Alanı: 175.834 m²

Kiralanabilir Alan: 53.260 m²

Otopark Sayısı : 2.660

Bu derece iğrenç bir bina ilginç bir şekilde sonuna az kalmış iken durduruldu ve aylardır hareket yok.

Bunun hesabını birileri kesinlikle vermeli.











Antalya'ya dev alışveriş merkezi

Büyükşehir Belediyesi İş ve Alışveriş Merkezi Antalyalılar için yeni bir buluşma noktası olurken, kent turizmine de önemli bir katkı sağlayacak
Türkiye'nin en modern alışveriş merkezlerinden biri Eski Otogar alanında yükseliyor. Kadıahmetoğulları Anonim Şirketi tarafından inşa edilen Büyükşehir Belediyesi İş ve Alışveriş Merkezi'yle Büyükşehir Kültürevi, Antalyalılar için yeni bir buluşma noktası olurken, kent turizmine de önemli bir katkı sağlayacak. Kültür ve İş Merkezi'nin önünde bir de kent meydanı oluşturulacak. Bu meydan çeşitli sanatsal etkinliklere açık olacak. İşte bitince Antalya'nın simgesi haline gelecek dev iş merkezinden inşaat çalışmaları...

Kapladığı alan, mimarisi ve inşaat teknikleri itibariyle Türkiye'nin en büyük ve en modern alışveriş, kültür ve iş merkezlerinden biri Eski Otogar alanında hızla yükseliyor. Kadıahmetoğulları Anonim Şirketi tarafından yapılan Büyükşehir Alışveriş ve İş Merkezi ile Büyükşehir Kültürevi'nde yoğun bir çalışma göze çarpıyor.

18 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve 21 katlı olacak merkez bitirilince kent için yeni bir cazibe merkezi olacak. Kadıahmetoğulları Anonim Şirketi Proje Müdürü Soner Köse, iş ve kültür merkezinin ana temasının renk ve insan olacağını söyledi.

Büyükşehir İş Merkezi'nin en önemli bölümlerinden biri dünyanın en büyük otomatik parkı olacak. Dört katlı olacak otoparkta 2660 araç otomatik olarak park edilecek. Size sadece arabanızı bırakıp keyfinize bakmak kalacak.

4 katlı olarak inşa edilecek Alışveriş Merkezi'nin önünde bir de meydan olacak. Bu meydan kent sakinleri için yeni buluşma mekanı olurken, turizm için de yeni bir cazibe alanı olacak. Alışveriş Merkezi'nin şeffaf olarak inşa edilecek ve böylece meydanla bütünleşme sağlanmış olacak.

Atrium anlayışıyla yapılan Büyükşehir İş Merkezi'nde ise çok amaçlı bir kullanım öngürülüyor. İş Merkezi'nde de şeffaflık ön planda olacak. Tüm yapılarda temelinden ve tavanına kadar en kaliteli malzemeler kullanılıyor.   2007'de bir haber.